Accident grav în București. Un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină și a ricoșat în alte două, oprindu-se într-un stâlp

Accident grav în București. Un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină și a ricoșat în alte două, oprindu-se într-un stâlp
Accident grav în București azi-noapte, asta după ce un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină condusă de o femeie și a ricoșat în alte două parcate, oprindu-se într-un stâlp. Două victime au ajuns la spital în urma incidentului.

Luni seară a avut loc un accident teribil în București. Un tânăr șofer în vârstă de 22 de ani a intrat într-o altă mașină, pe Calea Dorobanţi din Capitală. Impactul puternic a făcut ca mașina bărbatului să ajungă pe trotuar. Acolo a lovit alte două vehicule parcate şi s-a oprit într-un stâlp. Două persoane au fost rănite în urma incidentului și au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Accident în București
Brigada Rutieră a Capitalei a venit cu o serie de informații privind accidentul care a dus la distrugerea a patru mașini. Se pareă cp niciunul dintre conducătorii auto testați nu consumaseră alcool.
”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, arată o informare a Brigăzii Rutiere a Capitalei.
 Cum s-a produs de fapt incidentul
Din informațiile polițiștilor rutieri, șoferul de 22 de ani se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle. Atunci când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran acesta a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus, mergând regulamentar.
”Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au informat autoritățile.
În urma acestui accident, a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind vorba atât de tânărul șofer, cât și de șoferiță.
Un alt accident a avut loc pe A1, a fost nevoie de intervenția elicopterului
Un alt accident grav a avut loc marți dimineață pe Autostrada A1, București Pitești, la kilometrul 31, în localitatea Bolintin Vale, din județul Giurgiu). Două două autoturisme au fost implicate, iar un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. De asemenea, o femeie a fost preluată de o ambulanţă SAJ Giurgiu.
„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat şi o femeie, ambele persoane conştiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat”, a anunțat marţi purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://b365.ro/accident-grav-in-bucuresti-un-sofer-de-22-de-ani-a-izbit-in-plin-o-masina-si-a-ricosat-in-alte-doua-oprindu-se-intr-un-stalp-440728/

Leave a comment

Locuinte noi in Bucuresti

Garsoniere noi Bucuresti

Garsoniere

Pret Garsoniera Bucuresti

De la 30.000€

Vrei cea mai economica varianta pentru noua ta casa?

Apartamente noi Bucuresti

Apartamente

Pret Apartament Bucuresti

De la 35.000€

Cauti o locuinta usor de intretiut in Bucuresti?

Ansambluri rezidentiale in Bucuresti

Atria Urban Resort
Atria Urban Resort

Atria Urban Resort

sos. Chitila, 242, Chitila, Ilfov

Aqua City
Aqua City

Aqua City

Intrarea Rocilor, nr. 12-16C6, Bucuresti - Sector 6

Amber Gardens
Amber Gardens

Amber Gardens

Strada 1 Decembrie, nr. 161, Tunari

Cosmopolis
Cosmopolis

Cosmopolis

sos. Centura, 50, stefanestii de Jos, Ilfov

Militari Residence
Militari Residence

Militari Residence

str. Rezervelor, 70, Rosu, Ilfov

Greenfield Residence
Greenfield Residence

Greenfield Residence

Drumul Padurea Neagra , nr. 2A, Bucuresti - Sector 1

21 Residence
21 Residence

21 Residence

bd. Iuliu Maniu, 15H, zona Militari, sector 6, Bucuresti

H Pipera Lake
H Pipera Lake

H Pipera Lake

Pipera, nr. 1, Bucuresti - Sector 2