Panică într-un autobuz STB. Un bărbat înarmat cu un briceag a amenințat călătorii

Panică într-un autobuz STB. Un bărbat înarmat cu un briceag a amenințat călătorii
Un bărbat înarmat cu un briceag a amenințat călătorii dintr-un autobuz din Capitală. Incidentul s-a petrecut pe linia 104, în zona Vatra Luminoasă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-l calma pe individul recalcitrant.

Panică într-un autobuz STB de pe linia 104 după ce un bărbat a scos din buzunar un briceag și a început să îi amenințe pe călătorii din jurul său. Norocul a făcut ca în zonă să se afle un echipaj al Jandarmeriei, care a intervenit și a calmat spiritele. De asemenea, trebuie menționat faptul că bărbatul care a pornit acest scandal era în stare de ebrietate, potrivit autorităților.
Panică într-un autobuz STB. Ce au declarat reprezentanții Jandarmeriei
Întregul incident ce s-a produs duminică seară în autobuzul de pe linia 104 a fost prezentat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, unde de asemenea au fost precizate și conscințele pe care bărbatul care a scos briceagul le va suferi.
Astfel, potrivit postării Jandarmeriei Române, un echipaj al autorităților care se afla în zona Vatra Luminoasă a surprins scena și a intervenit în viteză pentru a evita posibilele victime. Jandarmii de la fața locului au decis să intervină după ce au observat faptul că mai mulți călători s-au panicat în momentul în care bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a scos briceagul și a început să amenințe.
„Seara trecută, un echipaj de Jandarmerie, care se afla în zona Vatra Luminoasă din București, a observat în autobuzul 104 mai mulți călători alarmați și panicați. Panica fusese creată de un pasager care a scos din buzunarul hainei un briceag pe care l-a îndreptat amenințător către călători.”, se arată în postarea de pe Facebook-ul Jandarmeriei Române.
Bărbatul a predat briceagul și a fost condus la secție
În urma intervenției, jandarmii l-au coborât din autobuz pe bărbatul recalcitrant. Acesta le-a predat în cele din urmă briceagul, iar apoi a fost percheziționat.
În cele din urmă, acestuia i-au fost întocmite actele în vederea continuării cercetărilor în acest caz pentru ca mai apoi să fie condus de către echipajul de jandarmi la secția de Poliție.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://b365.ro/panica-intr-un-autobuz-stb-un-barbat-inarmat-cu-un-briceag-a-amenintat-calatorii-440665/

Leave a comment

Locuinte noi in Bucuresti

Garsoniere noi Bucuresti

Garsoniere

Pret Garsoniera Bucuresti

De la 30.000€

Vrei cea mai economica varianta pentru noua ta casa?

Apartamente noi Bucuresti

Apartamente

Pret Apartament Bucuresti

De la 35.000€

Cauti o locuinta usor de intretiut in Bucuresti?

Ansambluri rezidentiale in Bucuresti

Atria Urban Resort
Atria Urban Resort

Atria Urban Resort

sos. Chitila, 242, Chitila, Ilfov

Aqua City
Aqua City

Aqua City

Intrarea Rocilor, nr. 12-16C6, Bucuresti - Sector 6

Amber Gardens
Amber Gardens

Amber Gardens

Strada 1 Decembrie, nr. 161, Tunari

Cosmopolis
Cosmopolis

Cosmopolis

sos. Centura, 50, stefanestii de Jos, Ilfov

Militari Residence
Militari Residence

Militari Residence

str. Rezervelor, 70, Rosu, Ilfov

Greenfield Residence
Greenfield Residence

Greenfield Residence

Drumul Padurea Neagra , nr. 2A, Bucuresti - Sector 1

21 Residence
21 Residence

21 Residence

bd. Iuliu Maniu, 15H, zona Militari, sector 6, Bucuresti

H Pipera Lake
H Pipera Lake

H Pipera Lake

Pipera, nr. 1, Bucuresti - Sector 2