Preturi

intrebari si raspunsuri

Este foarte simplu. In pagina noastra de contact aveti toate datele necesare pentru a intra in legatura cu noi. Dupa ce ne expuneti ce tip de apartament doriti sa vizitati noi vom face demersurile necesare pentru a putea realiza acest lucru

Apartamentele se afla in zona Pipera, o zona in continua expansiune. Foarte aproape de zona cu apartamente exista un parc, magazine, iar la 10 minute exista inclusiv o statie de metrou.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa cumperi de la un dezvoltator imobiliar este acela al lipsei de comision. Mai exact, in cazul agentiilor imobiliare se pot practica comisionae de 3-5%, ceea ce ar duce la un adaos considerabil in cazul apartamentelor de lux.

Actele necesare depind de forma in care cumparati apartamentul. Exista 3 mari modalitati pentru a cumpara un apartament: cu credit imobiliar, cu credit noua casa, fara credit. Consultantii nostri vor pune la dispozitia dumneavoastra toate datele necesare in aceasta privinta.

Aici gasesti locul unde ti se indeplinesc visurile.
Apartamente de lux

De ce sa alegi complexul rezidential Steaua Apelor?

Steaua apelor este un complex rezidential de lux din nordul capitalei. Aici veti gasi apartamente de 3 sau 4 camere construite pentru siguranta dumneavoastra. SuntemĀ  un dezvoltator imobiliar cu experienta pe piata din Romania si va vom oferi toate datele necesare pentru a face o alegere in cunostinta de cauza.